Cu un teambuilding cu cai vei vedea rezultatele exercițiilor și în ziua de luni la birou, dar și peste o lună sau un an

Știm ce vei spune: vrem un teambuilding dar nu ca altele. De ce? Pentru că un concept clasic de teambuilding nu poate rezolva profund și pe termen lung modul de interacțiune al echipei tale. Ai observat deja acest lucru, an de an. Noi îți propunem ceva diferit, iată de ce: 

De ce să alegi un teambuilding Horse Eye?

Caii nu sunt politicoși

Teambuilding-urile sunt menite să îmbunătățească relațiile dintre membri echipei. Însă facilitatorii sau trainerii au agenda proprie (chiar la nivel subconștient) și atunci, feedback-ul dat poate nu este cel mai clar sau potrivit situației.

La Horse Eye, facilitatorii sunt caii.  Caii nu sunt politicoși, nu sunt politically correct, nu îți cunosc trecutul și nici nu speră să facă afaceri cu tine pe viitor. Astfel, caii pot da feedback-ul onest de care fiecare memebru din echipă are nevoie.

Pentru că emoțiile schimbă atitudini

Exercițiile clasice de teambuilding (escaladă, tir, treasure hunt, Lego bricks etc) sunt deja super cunoscute. În plus, nu au abilitatea de a rezolva anumite probleme specifice ale echipei. Oamenii pot colabora frumos, se pot distra, dar la birou vechile atitudini revin.

Teambuilding-urile Horse Eye sunt unice prin faptul că în lucrul cu caii, oamenii simt emoții. Iar emoțiile puternice au puterea să schimbe profund modele de comportament deficitare. Oamenii țin minte ce “le-au spus caii”.

Legătura dintre cai, emoții și memorie

Pentru că vrem distracție, dar cu un scop!

La teambuilding-urile clasice - focusul este pe “ce”: ce activități? vor fi distractive și noi? va vrea toată lumea să participe? Cumva, se presupune că dacă avem o situație de îmbunătățit în echipă, aceasta se va soluționa de la sine dacă lumea se va distra.

Dacă optezi pentru un team building cu cai, toată experiența pe care o creăm pornește de la cazul tău particular: ai o echipă nouă? ai un membru nou ce trebuie familiarizat cu compania sau cu echipa? ești noul team leader într-o echipă deja sudată? compania are o lipsa de leadership sau valori ce nu o ajută? Noi descoperim cauza și creăm exercițiile care ajută echipa să își soluționeze singură situația.

Pentru că vei avea the time of your life!

Escalada, tirul, paintball, biking, hiking si ATV-uri: indiferent cât de out-of-the-box ar fi aceste activități pentru unii participanți, ele nu vor genera niciodată placerea pură și fascinația pe care o aduce întalnirea cu caii. Nimic nu poate depași această experiență!

Poate doar atunci cand vom organiza teambuilding-uri cu pui de urși Panda!

 

 

Păreri din teambuilding

caret-down caret-up caret-left caret-right
Sensiblu

Experiență unică, mi-am depăși o barieră psihologică, aceea de a atinge un cal. Aș recomanda și altor persoane acest teambuilding pentru că în urma cursului m-am auto-descoperit.

Alina Mag - Sensiblu

GSK

Aș recomanda cursul pentru alinierea obiectivelor echipelorl creșterea încrederii în sine; curaj, determinare, depășirea propriilor limite; self-awareness crescut.

Mariana - HR Manager, GSK

Orange

Cel mai interesant și frumos aspect este întoarcerea la valorile umane, valori care ar trebui regăsite in orice companie: integritate, onestitate, principii solide.

Andreea Pandelache - HR/OD Consultant, Orange

Logistică

  • Putem organiza teambuilding-uri pentru echipe de la 8 la 45 de oameni;
  • Puteți opta pentru activități full day sau half day;
  • Totul este filmat astfel încât fiecare participant să își poata rememora experiența;
  • Fiecare participant primește feedback personalizat, atât de la cai, cât și de la facilitatori;
  • Nu se va călări, deci nu este nevoie ca oamenii să cunoască principii de echitație;
  • Toți caii cu care lucrăm sunt testați în zeci de seminarii, astfel încât nu există risc de accidentare;
  • Facilitatorii sunt acreditati în acest scop de EAHAE - Horse Assisted Education (Germania);
  • La cerere, putem asigura, în afara exercițiilor de seminar, și lecții de echitație sau orice alt tip de agrement, prin compania noastră mamă: Take 1 Events

Locații disponibile

Putem organiza seminarii în orice locație din țară ce dispune de cluburi de echitație. Până în acest moment am organizat teambuilding-uri în: București, Râșnov, Cluj, Oradea și Sibiu.

Organizare de la A la Z

Logo Take 1 Events

Putem sa ne ocupăm de teambuilding-ul tău de la A la Z prin parteneriatul cu firma de organizare de evenimente corporate Take 1 Events. Vezi site-ul Take 1 Events