Fii parte din primul program de leadership coaching “practic” în care recreezi situații de la birou în momentul prezent!

Lumea este plină de oameni ce au încetat să se mai asculte pe ei înșisi. Unii îi ascultă doar pe alții pentru a descoperi ce trebuie să facă, cum trebuie să se comporte și valorile și credințele pe care trebuie să le aibă în viață. Dar dacă nu credem în noi pâna când altcineva nu ne arată că avem ceva valoros, demn de încredere, pierdem o parte din noi. Iar aici te poate ajuta coaching-ul cu cai.

Ce voi obține în urma acestor sesiuni?

Ce este și cum funcționează?

Programul conține sesiuni de câte 1.5h și are loc în București, într-o bază de echitație ușor accesibilă. Programul are fie 8, fie 5 sedințe - pentru cei cei au participat în prealabil la seminarul de Transformational Leadership, unde, prin exercițiile desfășurate - partea de evaluare a fost deja acoperită.

La începutul programului agreăm împreună scopul sesiunilor, aliniat cu obiectivele tale personale și profesionale.

Fiecare sesiune de coaching se va desfășura în manej acoperit și vei fi însoțit de coach și de 1 sau 2 cai cu care vei desfășura exerciții menite să te aducă mai aproape de obiectivul tău. Ulterior, coach-ul alocat îți va “traduce” semnificațiile celor întamplate în arenă.

Metodologia noastră se bazează, precum seminariile, pe principiile modelului Appreciative Inquiry, pe arta de a fi prezent (mindfulness) și pe dezvoltarea inteligenței emoționale. 

Cui se adresează?

Programul se adresează managerilor precum și tuturor celor care își doresc să devină leaderi mai buni.

Este un program cu beneficii majore asupra unor aspecte greu de îmbunătățit prin metode clasice (training, cărți, cursuri) și vizează aspecte “soft” sau deseori - petele oarbe:  limbajul non-verbal, inteligența emoțională, impactul personal, comunicarea cu claritate.

Ce voi obține în urma acestor sesiuni?

  • Comunicând cu caii, vei învăța să îți aliniezi intenția cu comportamentul astfel încât mesajul tău să fie perceput așa cum îți dorești.
  • Vei invăța să comunici cu claritate
  • Să îți dezvolți inteligența emoțională și să o aplici la locul de muncă
  • Să înțelegi mult mai bine percepțiile dar și nevoile colegilor din companie
  • Să construiești relații mai puternice, bazate pe încredere
  • Să răspunzi mult mai creativ și pozitiv la provocările vieții de la birou
  • Să fii mult mai eficient în a da și a primi feedback (și să înțelegi importanța feedback-ului continuu, nu a celui programat)
  • Să îți dezvolți un stil de leadership autentic

De ce coaching cu cai vs coaching tradițional?

Self-Awareness

Caii, grație simțurilor de animal de pradă, îți decondifică intențiile instantaneu. Calul te “vede” așa cum ești, iar tu te poti vedea prin ochii lui - fără teama de a fi judecat sau evaluat așa cum se întâmplă de obicei în mediul de la birou sau chiar și în fața unui coach. Astfel îți vezi în oglindă adevăratul tu

Feedback imediat

Caii nu planifică și nu fac strategii. Ei reacționează prompt: fie te urmează dacă au încredere în tine, fie te ignoră sau te refuză. Si cu cât ai un feedback mai rapid, cu atât te poți îmbunătăți mai repede - spre deosebire de mediul de birou, unde feedback-ul vine o dată la 6 luni și spre deosebire de un coach care se bazează pe pe povestea ta despre anumite evenimente.

Trăiești, nu povestești!

Coachingul tradițional se bazează pe o discuție dintre tine și coach și pe versiunea povestită de tine. În coachingul cu cai - spre deosebire - trăiești situații iar coach-ul îți dă feedback observand-ți reacția din acel moment. Astfel ai parte de o evaluare mult mai fidelă asupra comportamentului tău.