Află cum să ajuți la dezvoltarea pe termen lung a afacerii tale sau a companiei, prin construirea unor echipe eficiente și satisfăcute !

Echipele neimplicate sunt problema majoră a oricărei companii. Zeci de studii arată că lipsa implicării duce la pierderi financiare, angajați ce demisionează frecvent și stres generalizat. Nu este vorba de rea-ințentie, până la urmă, nimeni nu se angajează undeva pentru că dorește să distrugă valoare. Este vorba de percepții eronate despre leadership, și de comunicare neautentică, în ciuda numeroaselor programe de dezvoltare derulate de către companii. Or încă un training clasic nu va rezolva problema.

De ce seminarul de leadership Horse Eye?

Pentru că nu oferim un training clasic ci o experiență reală, cu impact emoțional în care recreăm situații obișnuite de la locul de muncă, în arenă. Iar aici angajații sunt caii - cei mai onești, direcți și transparenți “profesori”.

Prin recrearea situațiilor de la birou, experimentezi direct metodele ineficiente dar și pe cele eficiente de a comunica și de a conduce, spre binele echipei.

Desfășuram acest seminar de mai bine de 4 ani, cu peste 200 de companii multinaționale sau antreprenoriale și putem spune că seminarul a marcat o nouă perspectivă în viața profesională a participanților.

Încearcă să identifici care este leaderul acestei echipe. Vei fi surprins!

În acest seminar, tu și echipa ta veți învăța:

 • Ce este și cum se simte leadership-ul autentic. Vei primi aceste informații prin experiență directă, prin emoții, nu prin învățare tradițională.
 • Cum să observi și cum să interpretezi semnalele comportamentale primite de la echipă sau colegi
 • De ce uneori te simti neînțeles, nesusținut sau nu primești reacția așteptată în concordanță cu ceea ce încerci să transmiți în actul de conducere sau colaborare
 • Felul cum mesajele verbale și non-verbale transmise de tine sunt interpretate de echipă
 • Cum să comunici autentic astfel încât mesajul tău să fie înțeles corect iar echipa să susțină inițiativele tale
 • Cum să indentifici percepții și credințe eronate despre ce înseamnă să fii un leader (vei fi foarte suprins!)
 • Cum să ii ajuți pe oameni să te urmeze și să fie implicați și mulțumiți de alegerea lor.
 • Cum să creezi în compania ta un spațiu al încrederii și respectului necondiționat.

De ce să participi și să îți aduci echipa împreună cu tine?

 • Pentru că după acest seminar, veți fi cu toții implicați emoțional în proiecte și fiecare va face tot posibilul să ușureze sarcinile colegilor.
 • Echipa va fi mult mai satisfacută din punct de vedere emoțional vis a vis de munca desfășurată.
 • Proiectele vor decurge mai ușor, cu mai puține obstacole - deci eficiență maximă și la nivel de timp și de resurse financiare.
 • Ceea ce vei descoperi despre tine și despre echipă, îți va rămâne întipărit în minte și în suflet o lungă perioadă de timp. De ce? Pentru că înveți prin experiență, nu prin asimilarea unor informații scrise. Vrei să știi de ce învățarea prin experiență este cea mai eficientă? Vezi aici.

Vezi ce spun participanții la seminar

Siemens

O experiență inedită care ne scoate din grijile vieții din organizație. Funcționează foarte bine la generațiile X si Y.

Anca Tudorache

Director Resurse Umane

Holcim

100% Self & Team development, într-un mediu de învățare autentic și constructiv

Monica Ciurea

Resourcing and Development Specialist

NN

Este modul cel mai sigur și simplu de a explora și a evidenția autenticitatea unui lider și a țelului său. Pentru mine a fost o experiență frumoasă și mă bucur să plec cu “aha” –uri importante.”

Roxana Axini

Organizational Development Specialist