Bine ai venit la Horse Eye. Cream seminarii si metode de invatare prin experienta directa cu caii, pentru a te face un leader mai bun, care sa isi atinga obiectivele mult mai usor.

Ce obiective ai împreună cu echipa ta anul acesta?

Horse Eye este o companie de business learning și leadership development, ce se bazează pe învățarea prin experiența directă și pe interacțiunea cu caii. Aceștia sunt trainerii și facilitatorii noștri.

Educăm leaderi, echipe, organizații, antreprenori și pe absolut oricine interesat de inteligența emoțională și de leadership autentic. 

Organizăm aceste seminarii cu scopul de a crea organizații mai eficiente și mai benefice societătii și pentru a-i ajuta pe oameni să lucreze cu plăcere și implicare. 

Pentru a participa la seminariile noastre, nu este nevoie să știi să călărești. 

Vezi seminariile noastre

Un seminar ce schimbă perspectiva asupra leadership-ului și asupra modului cum ar trebui să se desfășoare training-urile de business.

Câteva dintre companiile cărora le-am schimbat perspectiva asupra leadership-ului

De ce să alegi Horse Eye?

 

Pentru că descoperi leadership-ul autentic

Leadershipul autentic, bazat pe inteligență emoțională, nu se poate dezvolta prin învățarea clasică, din cărți sau din prezentări. Se poate descoperi doar prin experiență directă, ce îți generează emoția corectă și revelația faptului că ai reușit să stabilești o legatură adevarată. În seminariile noastre, exact aceasta revelație o vei obține pentru că vei interacționa cu caii ca și cum ar fi colegii tăi de muncă.

 

Pentru că vei avea echipe motivate și implicate

Angajații își părăsesc în general șeful, nu job-ul. Dezvoltând inteligența emoțională a leaderului dar și a echipei, echipa se va construi pe încredere și pe satisfacerea nevoilor fiecărei persoane. Astfel, vei observa o implicare mai mare a oamenilor și de ce nu, oameni ce vor sta mai mult în companie (considerat ca timp pe rol, nu ca over-time :)).

 
 

Pentru că vei conduce schimbarea organizațională mai ușor

Dacă ai echipe implicate emoțional, un leader autentic și o comunicare onestă, proiectele cele mai spinoase vor fi mult mai usor de implementat pentru că oamenii vor înțelege nevoia schimbării și se vor ralia în spatele ei. Mesajul transmis va fi comunicat și înteles corect.

 

Pentru că...vei avea o zi minunată și îți vei face prieteni noi!

În care te vei distra și nici nu vei simți nevoia să îți verifici contul de Facebook. Caii, prin generozitatea lor și prin personalitățile lor diferite, te vor captiva într-un fel în care niciun alt training nu a facut-o vreodată.

Secretul metodologiei noastre - un mix a 3 arii educaționale

Inteligență emoțională

Studiile arata că self-awareness, self-management și social-awareness sunt abilități ce prezic și indică performanța și eficienta leadership-ului dar și senzația de “bine” de la birou.

Mix trei zone

Mindfulness

Arta de a fi prezent este o abilitate esențială pentru dezvoltarea personală. Comunicarea cu caii și dealtfel cu toți cei din jurul tău se va îmbunătăți imens atunci când înveți să îți concentrezi atenția pe momentul de față, uitând de grijile viitorului sau de resentimentele trecutului.

Appreciative Inquiry

AI este un model de schimbare organizațională ce pune accentul pe lucurile pozitive deja existente și pe găsirea în interior (al companiei, al oamenilor) a resurselor necesare schimbării.


De ce seminariile Horse Eye sunt unice?

Nu uiți niciodată!

90% din ceea ce înveți în seminariile obișnuite se uită după 1 lună. Însă, ce înveți prin experiența directă Horse Eye, se transfera în memoria de lunga durată.

Abilitățile dobândite nu se pierd în timp!

Metodologie testată

Metodologia utilizată de Horse Eye este testată la nivel mondial cu sute de organizații: de la PWC, Disney Corporation sau Toyota și până la McKinsey.

Efecte pozitive în orice industrie deoarece seminarul acționează la nivel profund uman.

Curriculum personalizat

Fiecare seminar este adaptat în întregime găsirii soluțiilor sau tematicii dorite de echipa sau de organizație.

Rezultatele imediate la situații stringente.

Alege programul perfect pentru echipa ta și pentru tine

Transformational Leadership Seminar

Află cum să ajuți la dezvoltarea pe termen lung a afacerii tale sau a companiei, prin crearea de echipe satisfăcute, ce îți rămân alături mult timp. Vezi seminarul >>

Easy Organizational Change Seminar

Află cum să îți motivezi echipa astfel încât aceasta să accepte și să susțină orice schimbare la nivel organizațional. Vezi seminarul >>

The Secret Anatomy of Projects

Află lucuri fundamentale, ce nu se învață în metodologiile de PM, despre cum poți conduce proiectele spre success în 99% din cazuri. Vezi seminarul >>